Arrangementskontor i Oslo starter opp

Screenshot 2019-08-26 at 14.17.52.png

Realiseringen av arrangmentkontoret til Oslo Kommune er klart og starter opp i oktober. Oppstart av en slik enhet har vært et behov medlemmene i Arena Oslo nedfestet tidlig i søknadsprosessen og har vært med som en del av oppgavene vi skulle være med å løse. Det er nå gledelig og spennende å se at enheten blir realisert. Også gøy å se at arrangmentstrategien som Arena Oslo bidro til å lansere sammen Oslo kommune leverer på et at hovedpunktene bare litt over ett år etter senere!

Håper Arena Oslo og det nye arrangmentkontoret vil få et godt samarbeid. Og ikke minst at kontoret vil være med å løfte kultur, idrett og arrangment i Oslo kommune.

Det nye arrangementkontoret vil ligge under kulturetaten og deler lokaler med dem i Storgata 25, Oslo.

Tre medarbeidere ansatt

Kulturetaten har ansatt tre dyktige og spennende personer med både kulturfaglig bakgrunn og erfaring og kunnskap innenfor både arrangement, forvaltning og service. Sammen skal de sørge for at Oslo blir en enda mer arrangementsvennlig by. Silje Damman Henden, Joakim Ballesteros og Stine Ore utgjør sammen det nye Arrangementskontoret, hvor Stine Ore blir leder.

Arena Oslo ønsker det nye arrangementkontoret velkommen og lykke til.

Les pressemeldingen her.

Les mer om arrangmentstrategien her: Oslo Kommunes arrangementsstrategi.