Experience Oslo – Klyngesamling

DSC_9976.JPG

Arena Oslo sin siste klyngesamling før sommerferien tok sted i lokalene til Rockefeller.

Etter halvåret med mye arbeid rundt Urban Future Global Conference (UFGC19) – miljøhovedstadens hovedarrangement, var det stor glede å få dele arbeidet vårt for klyngemedlemmene på et av våre fokusområder – Experience Oslo. Hvordan kan vi skape en bedre dynamikk i byen vår og gi besøkende en helhetlig og unik opplevelse av Oslo?

Vi jobbet tett med Urban Future (UFGC19) som arenaen for å jobbe ut flere av rammene våre. Når det gjelder ‘Experience Oslo’ fikk vi under Urban Futre; involvert medlemmer, skape et helhetlig bilde rundt konferansen med to kveldsarrangementer; ett på SALT, ett i Myntgata 2. I tillegg til hele etterfesten, en egen Oslo guide og mer. Summen av alle tiltakene brakte byen og bylivet nærmere de utenlandske deltakerne. Samtidig som dette også ga litt av konferansen tilbake til byen. Koblet byen på konferansen og konferansen på byen.

DSC_9982.JPG
DSC_9993.JPG
DSC_9995.JPG
DSC_0003.JPG

//Tekst: Tormod J. Løken & Amanda M. Lie
//Bilde: Amanda M. Lie